Oldal kiválasztása

Találd ki újra!

Göd Város Önkormányzata

Pályázatot hirdet általános iskolások részére

Minden pályázó díjazásban részesül!

 

A digitális oktatás mellett reméljük jut még idő egy kis kreatívkodásra a környezetvédelem jegyében! Használjátok újra a háztartásban keletkező hulladékokat!

Pályázat témája: Hulladékok újrahasznosítása kreatív ötletek alapján. Készíthető használati- és dísztárgy, vagy bármilyen játék. Az interneten számtalan ötletet meríthettek, nem kell feltétlen egyedi ötletnek lennie, csak TE VALÓSÍTSD MEG ÚJRA! Természetesen a saját ötlet előnyt jelent!

Pályázati feltételek: A pályaműveknél kritérium, hogy hulladékból készüljenek, de nem tartalmazhatnak veszélyes hulladékot! Segédanyagok pl. ragasztó, festék felhasználhatóak.

Pályaművek leadása: Az elkészült alkotásokról készítsetek digitálisan egy vagy akár több fényképet és küldjétek el e-mailben 2019. május 28-án 24:00 óráig a nyeremenygod@gmail.com címre! Kérjük, az e-mailben feltétlenül adjátok meg az alkotó nevét, iskoláját, osztályát!

Pályázat elbírálása, eredményhirdetés: A beküldött pályaműveket az ötletesség és kivitelezés alapján bírálja el az Önkormányzat által felállított bíráló bizottság. Az eredményekről a Kréta rendszeren tudósítunk, illetve a beküldő email címen értesítjük a tanulókat a nyeremények biztonságos átvételéről!

Díjazás: A bíráló bizottság kategóriákba sorolja az alkotásokat és ennek megfelelően díjazza a pályaműveket.

Göd, 2020. 05. 13.

 

Göd Város Önkormányzata