Projekt bemutatása

Az országosan megfogalmazott klímavédelmi célokkal összhangban kívánja megvalósítani a Göd Város Önkormányzata klímastratégia alkotási és klímatudatossági szemléletformáló projektjét, az alábbiak előtérbe helyezésével.

Kedvezményezett neve: GÖD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Projekt címe: Klímastratégia kidolgozása és klímatudatossági szemléletformáló programok megvalósítása Gödön
Azonosító száma: KEHOP-1.2.1-18-2018-00152
Támogatás összege (Ft): 12 387 064
Támogatás %-os mértéke: 100 %
Projekt tartalmának bemutatása: Az országosan megfogalmazott klímavédelmi célokkal összhangban kívánja megvalósítani a Göd Város Önkormányzata klímastratégia alkotási és klímatudatossági szemléletformáló projektjét, az alábbiak előtérbe helyezésével.
Magyarország fenntarthatósággal kapcsolatos célkitűzéseinek fontos részfeladatai a családok, állampolgárok felelősségvállalásának erősítése, személyes, vállalkozások, intézmények, valamint civil szervezetek aktivitásán keresztül. Ezért a települési klímastratégia kidolgozása mellett rendkívül nagy szükség van a klímatudatosság/éghajlatváltozással kapcsolatos szakmai információk eljuttatására a lehető legtöbb célcsoporthoz.
Rendkívül fontos az országos, valamint megyei célkitűzések eléréséhez az állampolgárok hétköznapi szemléletének formálása. A klímaváltozás általános hatásainak megismerésén túl, a különböző jól működő gyakorlati megoldások megismertetése a célja projektünknek.
A projekt fizikai befejezés tervezett dátuma: 2021.10.28.